FIND DYGTIGE FAGFOLK I JYLLINGE

Alarm

Blomster

Bolig

Books

Coaching

Elektriker

Grafisk design

Have

Hjemmesider

IT Sikkerhed

Kost & helbred

Maler

Murer

Netværk

Optiker

Regnskab & bogføring

Tømrer/Snedker

Vin & spiritus

Zone terapi

Wellness

BOLIG

Jeppe Løgstrup

Vi har gennem flere år været byens førende ejendomsmægler, med et dybdegående kendskab til det lokale boligmarked. Vi stræber konstant efter at have tilfredse kunder og tilbyder et gratis og uforpligtende salgstjek af din bolig.

Jeppe Løgstrup

Koebsraadgivning.dk

Jeg er klar alle ugens dage til at hjælpe dig videre med dit næste boligkøb. Ring til mig, eller benyt kontaktformularen her. Du har også mulighed for at chatte med mig. Langt de fleste dage vil du opleve at modtage svar indenfor et par timer.
Jeg glæder mig til at høre fra dig 

Fie Løgstrup
Indehaver & Køberrådgiver

BLOMSTER

Love’n Living
Blomster og Brugskunst 🌸 🌿

Værtindegave eller selvforkælelse. Kom gerne forbi og lad dig inspirere. Vi har smukke Buketter, Dekorationer, Sammenplantninger og andre forskellige Planter, til både inde- og udenfor. Derudover har vi lækker Brugskunst fra Chic Antique og de flotteste Krukker og Skjulere fra Nordiq.

Åben Lørdag og Søndag fra kl. 10-16. Selvbetjening uden for åbningstiden.
Følg os på Facebook, som vi opdaterer løbende med Weekendens Buket og andre nyheder.

Kærlig hilsen Love’n Living
Zenia og Karin

Birkeengen 45, 4040 Jyllinge
Tlf. 24 24 98 92

BOOKS

Owl Books is a children’s English bookstore operating in the heart of Jyllinge. We provide books for children from toddler to Young Adults. We can also procure books for adults on request. The advantage for Jyllinge (and surrounding areas) is that we can get books within a week of placing your order and you can pick them up and avoid paying shipping costs. Not only do we sell books, we also sell soft toys, puzzles, games, totes and activity sets. If you are looking for something specific, just send us a message and we will do what we can to find it for you!

Contact information:
owlbooks.dk
Instagram

ELEKTRIKER

PROFESSIONELLE SIKRINGSLØSNINGER TIL PRIVATE OG ERHVERV

KV Sikring er ISO9001-certificeret alarminstallatør.
Vi bestræber os på at levere kyndig vejledning og behovs tilpassede løsninger, uanset om der er tale om komplekse løsninger til erhvervsvirksomheder eller total sikring af den private bolig.

KV Sikring ApS
Saturnvej 13
Tlf: 7196 9655

LOKAL FORSIKRINGSASSURANDØR TILBYDER TOTAL GENNEMGANG AF JERES FAMILIES PRIVATFORSIKRINGER

Jeg sørger for at afdækkes jeres forsikringsbehov, gennemgå jeres nuværende forsikringer samt dækninger og tilbyde jer en løsning med Topdanmarks fremragende produkter.

Vi ved, at ingen er ens. Du kan derfor nemt justere dine forsikringer, så de passer til dig og din families behov. Jeg kører udelukkende på huskunder, men kan godt tilbyde forsikringer til alle der ønsker det.

Charlotte Funck
Tlf. 4046 2862

HOBBY & FRITID

Hobbykurser er et lille kursussted for kreativt fritidsliv. Her kan du lægge travlhed og stress bag dig, samle ny energi og skabe noget meningsfuldt med hænderne. Det ligger midt i dejlige Jyllinge, og tilbyder undervisning på små hold med højst 4 deltagere. Hos Hobbykurser undervises der i strikning, hækling, nålefiltning, vådfiltning, akvarelmaleri, papirfoldning og papirstøbning.

Facebook og Instagram: @Hobbykurser

Line Hansen
Tlf: 2266 0919
Rådalsvej 15, 4040 Jyllinge

By Braun er en broderi- og kursusvirksomhed. Tekstilformidler Jette Braun farver og sælger silkebroderigarn, designer broderikit samt underviser i tekstile fag som broderi, tryk på stof, patchwork, hækling m.m. Undervisningen foregår dels i Jyllinge, dels hos AOF og LOF.
 
 
 
 

By Braun sælger desuden hånddrejede garnholdere, skåle og fade.

Tlf.  2173 9657
Instagram – BYBRAUN
Facebook – bybraun

KOST & HELBRED

BIOLOGISK BALANCE – SUNDHED INDEFRA

Spiser og lever du sundt? Dyrker du motion og bevæger du dig nok i løbet af en dag? Har du masser af energi og føler du dig godt tilpas – eller har du svært ved at navigere i, hvilke livsstilsændringer der virker?

Boost din sundhed med et individuelt sundhedsforløb. Forløbet tager udgangspunkt i evidensbaserede principper indenfor sundhed, og skræddersyes til dit behov. Du kan bl.a. bruge forløbet til vægttab, få sparket gang i en livsstilsændring, eller få hjælp til selv at mestre dine helbredsproblemer.

Lene Lysholm
Certificeret Sundhedsrådgiver udd. af Umahro Biopat & Naturopath ibm

BioSan – din professionelle leverandør af desinfektion

Søger du et desinfektionsmiddel, der bidrager til god hygiejne og bakteriefrie omgivelser til medarbejdere og kunder, alt imens det ikke sætter negative spor på miljøet?

BioSan leverer desinfektion, der hjælper med virusbeskyttelse og mere miljøvenlig rengøring på arbejdspladsen. Du finder et bredt udvalg af desinfektionsmidler, der både er effektive og bæredygtige. Derfor gør vi det muligt for dig at holde omgivelserne hygiejniske med god samvittighed.

Biosan Nordic ApS
Blokken 88
3460 Birkerød
Tlf. 51 70 54 94

STABILT LIV

Stabilt liv ApS er et firma, som altid sætter mennesket først, og forholder os individuelt til de forkellige borgere og deres behov dvs. vi kan justere og hjælpe borgere med rigtig mange ting som arbejdsledere.

Arbejdet som handicaphjælper er et meget alsidigt job. Som hjælper følger man brugerens liv, og er deres “arme og ben”.

Stabilt Liv er godkendt af Social tilsynet til at være arbejdsgiver/arbejdsleder for handicappede borgere i private hjem.

Læs mere om hjælperjobbet her

Tenna Severinsen
Kærskitevej 71
2500 Valby
Tlf. 4079 6620

TØMRER & MURER

TØMRER

Mikkel Christensen

Tømrerfirmaet Holst & Christensen er en stabil virksomhed som lægger vægt på kvalitetsarbejde.​ Vi overholder vores aftaler og gør vores yderste for at gøre kunden tilfreds – hver gang.

Det er en tillidssag at have håndværkere, og vi vil gerne gøre det til en god oplevelse for alle.

Snekkevej 12A
Tlf. 7370 6374

MALER

PROFESSIONELT MALERARBEJDE

Jeg arbejder med erhverv, private, renoveringer, tilbygninger, flyttelejligheder, rådgivning m.m.
Ingen opgave er for stor eller lille.

✔️Opsætning af Filt og Glasvæv
✔️Alle former for tapetsering
✔️Fuldspartling af vægge
✔️Opsætning af fotostater
✔️Alt indendørs malerarbejde
✔️ Facaderenoveringer
✔️Alt udendørs malerarbejde

Michael Ivø

Birthevej 14, 4040 Jyllinge
tlf 2337 8688

HAVE

RÅDGIVNING OG DESIGN TIL DEN NATURLIGE HAVE

Lyst til natur, liv og diversitet i haven? Jeg hjælper jer på vej både i villahaver eller byrummet. Få tips og ideer til selv at komme i gang, eller få hjælp til hele eller dele af jeres havedesign, indkøb og etablering af planterne.
Kontakt mig eller læs mere på immergrun.dk

  • Havebrainstorm
  • Co-designer i egen have
  • Workshop og ideafklaring for bofællesskaber, boligselskaber og lignende

Immergrün v/ Eva Max
Skovhave- og permakulturdesigner, regnvandskonsulent og agronom med livslang haveerfaring.
M: 3024 1045

IT SIKKERHED

ITSikkerhedsGruppen ApS støtter og rådgiver virksomheder i cyber- og informationssikkerhed indenfor governance, risk og compliance.
 
Uanset om målet er efterlevelse af en international sikkerhedsstandard, GDPR, NIS2 eller om virksomheden “blot” skal hærdes mod de stadig stigende cybertrusler, så tilbyder ITSikkerhedsGruppen ApS den rette rådgivning og undervisning. 
 
 

OPTIKER

OPTIKER
Vi tilbyder god vejledning og med et bredt udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser med fokus på mode og kvalitet, er vi klar til at give dig et optimalt syn. Så uanset om du har brug for briller, kontaktlinser eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig hos Unik Optik i Jyllinge.
Ønsker du at få kontrolleret dit syn, så kontakt os på 46731013 eller jyllinge@unikoptik.dk
 

Unik Optik
Tlf: 2299 3885

REGNSKAB & BOGFØRING

REGNSKAB OG BOGFØRING
Som virksomhedsejer er hverdagen fuld af opgaver som skal varetages af lige netop dig. Heldigvis er regnskab og bogføring ikke en af dem.

Ring til Vevels på 22 99 38 85, så får vi en snak om hvad du har brug for.
Vi hjælper med både skat, moms, regnskab, bøgføring og meget mere.

Hos os får du en fast samlet pris og ingen uforudsete omkostinger.  

Sofie Nørrisgaard
Vevels Consult ApS
Tlf: 2299 3885

Trit Solution
DIN bogholder i roskilde

Hos TRIT Solution tilbyder jeg bogføring for enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber. Jeg kan stå for det hele inden for økonomiadministrationen, og jeg laver både store som små bogføringsopgaver.

Jeg tilbyder rådgivning og vejledning til både virksomheder og private inden for det økonomiske aspekt. Jeg kan hjælpe jer med at danne et bedre overblik og sørge for, at I undgår faldgruberne.

TRIT Solution
Ann Regitze Thorup Rasmussen
Kringlevej 34, 4040 Jyllinge
Tlf. 2180 7984

VIN & SPIRITUS

BetterWine blev oprettet i 2014.
Sælger kun vin efter devisen “livet er for kort til dårlig vin”
Egen import fra USA, Frankrig og Tyskland.
Sælgere andre importøres vine som er nøje udvalgte.
Arrangere vinsmagninger for små grupper til store forsamlinger.
Da BetterWine er drevet som hobby, så kan jeg sælge vinene til en billigere pris.
 

Jens Pødenphant
Fregatvej 24
Tlf. 2320 7462

Franskebobler tilbyder champagne til hverdag og fest, både privat og til virksomheder. Ligeledes tilbyder vi også gavekurve/firmagaver, værtindegaver, samt champagnesmagning. 

Alle vores flasker er importeret direkte hjem fra de små vinbønder i Champagne, hvor vi nøje har udvalgt de bedste franske bobler

 

Jane Bredsgaard
Pernillevej 37
4040 Jyllinge
Tlf. 3022 6426

GRAFISK DESIGN, ILLUSTRATION, FOTO, HJEMMESIDER & WEB SHOPS

GRAFIKER

Creative and passionate Graphic designer with 20 years of experience from a number of advertising agencies and international B2B brands.

Design and layout of sales and promotional materials: advertisements, brochures, banners, corporate publications and all communications materials with respect to corporate guidelines and vision.

 
 
• Branding and corporate identity
• 2D and 3D Illustration
• Motion graphics
• Design of logos and banners
• Project coordination
• Web design and CMS management
• SEO optimisation
 

Mads Krabbe
Vinkelhagen 8
4040 Jyllinge

Tlf. 4247 0091
mads@krabbedesign.dk

To sell it you’ve got to tell it!

Men hvad er det lige, du skal fortælle om dine produkter, hvem skal du fortælle det til, og hvordan skal du få budskabet ud?

I virkeligheden har du måske bare mest lyst til at koncentrere dig om at udvikle din forretning?  Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg kan sætte prikken over dit digitale i med udvikling af website, ny webshop, tracking af data, SEO optimering, Google Ads, Facebook Ads og meget mere.

Kontakt mig hvis du ønsker at være en stor kunde i et lille bureau i stedet for en lille kunde i et stort bureau.

Ravaxo
Kajakvej 26
4040 Jyllinge
Tlf. +45 42 74 59 54

Bliv synlig på Google og nå ud til op mod 90 % af dine potentieller kunder

Slip for bøvlet, besværet og ikke mindst tiden brugt på at skaffe nye kunder. Lad i stedet din hjemmeside gøre arbejdet for dig.

Op mod 90 % af dine potentielle kunder leder nemlig efter dine ydelser på Google. Men kan de finde dig – eller går salget i stedet til dine konkurrenter?

Jeg har 12 års erfaring med Google-optimering og tilbyder bl.a.:

  • En gratis analyse der giver dig svar på, om dine kunder kan finde din hjemmeside på Google – eller om du går glip af omsætning
  • SEO-optimering af din hjemmeside – fra 1.500 kr. ex. moms pr. måned og helt uden binding
  • Rådgivning og vejledning med fokus på at skabe størst mulig værdi for din virksomhed

– altid skræddersyet til din virksomhed med fokus på den personlige dialog.

Har du lyst til at øge din omsætning og få flere af de RIGTIGE opgaver? Så står jeg klar til at hjælpe.

Kira Wainø
Din personlige SEO-specialist

ERHVERVSCOACH

Laila Graversgaard

Vil du investere i dig selv og din fremtid, tilbyder jeg karrierecoaching, leder-
sparring, teamcoaching og værktøjer.

Jeg har 20 års erhvervserfaring bl.a. som leder og en uddannelse som coach med international certificering (ICI). 

I en coachsession er det mig, der spørger og dig, der finder svarene. På den måde former du din egen fremtid og opnår selvindsigt og personlig udvikling.

Laila Graversgaard
Tlf: 61 31 31 37

ZONETERAPI

ZONETERAPEUT Pernille Cronfeld er registreret alternativ behandler og har klinikken Din Stund i Jyllinge Nordmark. Her tilbydes både zoneterapi, øreakupunktur samt babymassage-workshops. Klinikken tager imod alle, men har specialiseret sig i at behandle børn, babyer samt stress-ramte. ”I en hverdag hvor alting skal gå så stærkt, prøver jeg at hive i den modsatte retning. I min klinik er der fred, ro og god tid. Her er plads til at være dig”

Pernille Cronfeld

Hagenæs 45, 4040 Jyllinge
tlf 5211 4380

WELLNESS

CLUBTAN – JYLLINGE

CLUBTAN er i dag danskernes foretrukne Sol & Wellnesscenter.
Her kan du få sol med og uden abonnement.

TA’ SOL MED ELLER UDEN ABONNEMENT
Hos CLUBTAN kan du med fordel oprette en GRATIS brugerkonto, som giver min. 10% rabat hver gang du tager sol. Vi tilbyder også FRI SOL på abonnement som giver dig sol i 14-16 minutter hver 2. dag uden merbetaling, end det valgte abonnements pris – det betaler sig.
Få også:  GRATIS Aftersun lotion – Hudtypescan for sikker soltid www.clubtan.net

TA’ SOL MED ELLER UDEN ABONNEMENT
Få også fri sol på abonnement til kun 169,-/md.*

KLIK HER FOR AT KØBE

*Abonnement giver dig sol i 14-16 minutter hver 2. dag uden merbetaling, end abonnementsprisen – det betaler sig. Hos CLUBTAN kan du med fordel oprette en GRATIS brugerkonto på automaten i forretningen, som giver min. 10% rabat hver gang du tager sol.
Få også: GRATIS oprettelse – GRATIS Hudtypescan for sikker soltid – GRATIS Aftersun – GRATIS AirShower.

VÆR MED I JYLLINGE NETVÆRK OG FÅ DIN VIRKSOMHED VIST HER PÅ DENNE SIDE!

DIN VIRKSOMHED

Kort beskrivelse af hvilke produkter, kurser, hjælp din virksomhed tilbyder.

Husk, at der også er mulighed for at vise nogle af dine projekter frem på vores
Case-file side

Navn Navnesen

Tlf: 1234 4567
Adresse 1

Skriv til os hvis du gerne vil være med på listen